Twitter Facebook Instagram Youtube

El dijous 6 de juny, a les 15 i a les 18 h, al Teatre Zorrilla es fa per 2a vegada, a la nostra ciutat,  la cantata La Clika.

Alumnes de primària de 8 escoles han aprés i interpretaran, en dos passis, les cançons d'aquesta cantata creada per les Cases de la Música, amb l'acompanyament de 6 músics en directe.

Les 8 escoles que hi participen son aquestes: 

15 h: Joan Llongueras, Lestonnac i Margarida Xirgu.  

18 h: Bufalà, Jesús i Maria, Les Ciències, Minguella i Salvador Espriu.

La cantata La Clika està organitzada per les escoles que hi participen, per les Cases de la Música, i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.

 Aquest projecte musical consisteix en l'aprenentatge, per part dels infants de cada escola que hi participa, d'una cantata formada per onze cançons que fomenten, entre altres valors, l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme i la igualtat de gènere, de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària. 

Des de les Cases de la Música s'ofereixen als mestres de cada escola recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies que ajuden a interioritzar l'univers que La Clika representa. El que més atreu als infants  són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música que des de fa més de vint anys treballa en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i organització de concerts. És un projecte sociomusical, sense afany de lucre, amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions, els Ajuntaments i diferents empreses culturals catalanes.

Fitxers relacionats