Twitter Facebook Instagram Youtube

Carnaval Badalona 2023

Carnaval 2023

El dissabte 18 de febrer se celebrarà a Llefià la 41a Rua de Carnestoltes a Llefià i, un dia després, diumenge dia 19, el Carnaval Infantil a Bufalà. Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona, la Comissió de Cultura de Llefià, la Comissió de Carnestoltes i la Comissió de Carnestoltes Bufalà.

La Reina Carnestoltes, acompanyada de la seva cort, farà, el dissabte 18, a les 17 hores, la lectura del pregó de Carnaval des del balcó del Centre Cívic Torre Mena, proclamarà el seu regnat i convidarà la ciutadania a la disbauxa i a la festa. A continuació, encapçalarà la Rua de comparses que recorrerà diferents carrers de Llefià, acompanyats de la xaranga Harpo’s Ban. A les 19 hores s’iniciarà, a la plaça de Trafalgar, el ball de disfresses amb un grup de versions Aquarium, per no parar de ballar. Les inscripcions en línia Carnestoltes Llefià per a la participació en la rua, es tancaran el dia 16 de febrer.

Diumenge 19 de febrer, la Reina Carnestoltes es traslladarà al barri de Bufalà, davant de la masia de Ca l’Andal per iniciar, a les 11.30 hores, la rua infantil, que anirà amenitzada per la xaranga Harpo’s Ban. A les 12.30 hores començarà el ball de disfresses amb l'espectacle d’animació infantil 'Pentina el Gat', al parc de Can Barriga.

Altres activitats de Carnaval

Dissabte 18 de febrer

  • A les 17 hores, a la plaça de la Plana. Rua de Carnestoltes. A càrrec de Bufons del Toc.
  • A les 17 hores, a la plaça de Lola Anglada. Rua de Carnestoltes. A càrrec de les associacions de veïns de Canyadó i d’Iris-Sol Casagemes. Final de festa. Ball del Tabalot.
  • A les 22 hores, a la plaça de la Plana. Ball de Carnaval. A càrrec de la Comissió de Festes de Badalona.

Dissabte 25 de febrer

  • De 10 a 22 h Enterrament de la sardina, al parc de l’Escorxador. A càrrec de Bèsties i Diables de la Salut.

Enllaços relacionats

 image     image     image      

Recursos relacionats