Twitter Facebook Instagram Youtube

Festival Blues & Ritmes Badalona

Festival Blues & Ritmes

El festival Blues & Ritmes, referent musical dins del món del blues, es nodreix d'artistes internacionals de primera categoria. La primera edició del festival va tenir lloc al Parc de Can Solei l'any 1989. La nominació de Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics del 1992 i la nominació de la nostra ciutat com a subseu, amb la consegüent creació per part del COOB de l’Olimpíada Cultural - que tenia com a finalitat bàsica l’organització d’esdeveniments culturals- va ajudar a dinamitzar tot l’entramat cultural de la ciutat, fins a arribar a la culminació de la creació del festival Blues & Ritmes a Badalona.

El festival aplega un seguit de concerts en què la música blues i les músiques d’arrels es fusionen amb els corrents més avançats. L’eclosió de la difusió d’aquestes músiques s’està produint actualment i, per tant, l’esperit del festival creat des de fa més de vint anys es manté més viu que mai.

Amb la participació del millors músics de world music i de músiques d’arrel tradicional, el festival gaudeix d’un prestigi important dins dels festivals musicals que es fan actualment a Catalunya.

Blues & Ritmes 2023

L'edició de Blues & Ritmes 2023 presenta quatre concerts al Teatre Margarida Xirgu amb els ingredients de sempre: màxima exigència artística i propostes singulars no especialment fàcils de veure als escenaris catalans.

PROGRAMACIÓ

  • Dissabte 25 de març a les 20 h: Alejandro Escovedo & The Rant Band
  • Diumenge 26 de març a les 18 h: The Harlem Gospel Travelers
  • Divendres 31 de març a les 20 h: Kitty, Daisy & Lewis
  • Dissabte 1 d’abril a les 20 h: North Mississippi Allstars Duo

Enllaços relacionats

 image