Twitter Facebook Instagram Youtube

Dansa Metropolitana

Dansa Metropolitana

Dansa Metropolitana és un festival centrat en la dansa que compta amb la participació dels diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Els eixos de la programació són variats i amplis, i cada edició es vincula amb una branca de l'art diferent i una cultura diferent, i s'inclouen propostes d’altres països. Dansa Metropolitana ofereix una àmplia mostra del talent local, amb una gran representació d'artistes que treballen a l’àrea metropolitana de Barcelona de diferents generacions, així com un ric programa d’activitats gratuïtes i fins i tot de cinema. 

Dansa Metropolitana 2024

Ja torna a ser març, el mes en què comença la primavera, les jornades són més llargues i la calor comença a fer-se sentir, però, sobretot, el mes de Dansa Metropolitana. Un any més, el festival omple dotze ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona de moviment, amb una gran presència d’artistes locals i internacionals excel·lents que es podran descobrir als diversos municipis.

A Badalona es faran els següents espectacles: 

  • 9 de març, Centre Cultural l'Escorxador, a les 12 h. D-Construction / Gargots (gratuït i per tots els públics). Més informació a l'Agenda Cultural
  • 9 de març, Teatre Zorrilla, a les 20 h. Y’a plus d’saisons - Ja no hi ha estacions. Entrades a Teatre Zorrilla
  • 16 de març, Teatre Zorrilla, a les 16.30 h i a les 20.30 h. Cometa, Roser López Espinosa. Entrades a Teatre Zorrilla.

Més informació a dansametropolitana.cat

Fitxers relacionats