Twitter Facebook Instagram Youtube

Maria del Mar Bonet: Nosaltres les dones

Música Maria del Mar Bonet: Nosaltres les dones.
Música Maria del Mar Bonet: Nosaltres les dones

Concert Maria del Mar Bonet

Nosaltres les dones és el títol d’un poema de Edith Södergran, que Maria del Mar Bonet va musicar i enregistrar a finals dels setanta a l’àlbum Alenar (SonyMusic, 1977). La cantantautora presenta un espectacle al voltant de l’univers de la dona, acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió.

Plegats interpreten algunes de les poetesses i autores que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents. Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col.laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels músics més celebrats de l’escena catalana, i ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns dels espectacles, ha treballat frec a frec en obres discogràfiques de Bonet – Terra Secreta (Picap, 2007), i és un acompanyant habitual de la cantant als escenaris.

MARIA DEL MAR BONET fa gairebé seixanta anys que és als escenaris, amb el privilegi que nomès tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada.

La mediterrània ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font de inspiració.
Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llèngua, col.laborant amb desenes d’artistes d’arreu i publicant gairebé una cuarentena de discs que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

El concert de Nadal a Badalona acompanyada d’en Borja Penalba, és una ocasió per a escoltar El cant dels ocells o el noi de la mare, en veu d’una de les grans veus de referència de la cançó al món.

Totes aquelles persones que teníeu entrada pel concert del desembre, la conserveu automàticament pel del febrer. Aquelles que tingueu alguna mena d’incompatibilitat de cara a la nova data, teniu fins el 16 de gener per posar-vos en contacte amb nosaltres i se us retornaran els diners.

Compra d'entrades

Quan?

05/04/2024 de 21:00 a 22:30

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
C/ Sant Anastasi, 2
Nom de contacte
El Círcol
Organitzador
El Círcol
Preu
30.00€
Web
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment
Etiquetes
Música