Twitter Facebook Instagram Youtube

JIM LAUDERDALE & LOS HERMANOS CUBERO - Blues & Ritmes 2024

Música JIM LAUDERDALE & LOS HERMANOS CUBERO - Blues & Ritmes 2024.
Música JIM LAUDERDALE & LOS HERMANOS CUBERO - Blues & Ritmes 2024

JIM LAUDERDALE & LOS HERMANOS CUBERO - Blues & Ritmes 2024

Una de les figures més reconegudes de la música nord-americana d’arrel dels últims trenta anys, el nostre vell amic Jim Lauderdale, i dos germans capaços d’entrellaçar la música dels Apalatxes amb la de l’Alcarria, els intrèpids Hermanos Cubero, s’uneixen per iniciativa nostra en un espectacle destinat a ocupar un lloc especial en els 35 anys d’història del Blues & Ritmes.

Country songsbluegrassromances jotas interpretades de manera conjunta amb la ferma convicció que la música és un llenguatge universal i la fantasia que, tal vegada, els Louvin Brothers i el violinista castellà Toribio del Olmo van ser cosins llunyans. A Lauderdale, a qui ja vam poder veure a Badalona els anys 2011 i 2018, l’avalen dos premis Grammy i un llarguíssim reguitzell de col·laboracions.

A Roberto i Enrique Cubero, un Premio de Folclore de Nueva Creación Agapito Marazuela, dos premis MIN de la Unió Fonogràfica Independent i la seva aclamada immersió al folklore castellà amb afany renovador. Després d’haver posat en contacte Rosie Flores amb Mario Cobo i la Barcelona Big Blues Band l’any 2017 i haver instigat un espectacle de Maria del Mar Bonet dedicat al disc Alenar dos anys abans, el Blues & Ritmes s’embarca en un nou projecte de creació pròpia. Im-pres-cin-di-ble!

Compra d'entrades

INFORMACIÓ IMPORTANT
Durant l'esdeveniment caldrà respectar les mesures sanitàries establertes. L'ús de la mascareta és obligatori, així com el manteniment de la distància de seguretat i l'aplicació de gel hidroalcohòlic a l'entrada i a la sortida.

Cal arribar a l'acte mínim 30 minuts abans de l'hora d'inici.

Quan?

13/04/2024 de 21:00 a 22:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Carrer Canonge Baranera, 17 08911 BADALONA
Nom de contacte
Teatre Zorrilla
Telèfon de contacte
933844022
Organitzador
Teatre Zorrilla
Preu
16,00€
Web
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment
Etiquetes
Música