Twitter Facebook Instagram Youtube

II Jornada de Campanologia

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/serveis-ajuntament/cultura/agenda/ii-jornada-de-campanologia>>.

Segona jornada de campanologia, organitzada pels Campaners de Badalona. Aquest cop comptarà amb dues conferències destacades a càrrec d'experts en la matèria. 

"Diferències entre campaners antics i moderns", amb Francesc Llop i Bayo.

17.15 hores

En aquesta primera conferència, Francesc Llop i Bayo, reconegut com a campaner, expert en tots els aspectes de les campanes (conservació, restauració i tocs) explorarà les diferències notables entre els campaners d'èpoques passades i els moderns. A través del seu vast coneixement i experiència, Llop ens transportarà en un viatge a través del temps per comprendre com ha evolucionat la campanologia al llarg dels anys.


"El naixement d'una campana", amb Xavier Pallàs. 

18.30 hores

La segona conferència del dia estarà a càrrec de Xavier Pallàs, campanòleg i músic, i principal impulsor de l'Escola de Campaners de la Vall d'en Bas que es centrarà a través del memorial de costos anotats al Llibre d'Obra descobrirem els detalls del procés de fabricació d'una campana, els materials utilitzats, la mà d'obra requerida i l'organització de l'ofici de fonedor al segle XVII.

Quan?

04/11/2023 de 17:15 a 20:00

(Europe/Madrid / UTC100)

Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment
Etiquetes
conferències