Twitter Facebook Instagram Youtube

Programa d'intervenció comunitària per a la millora de la convivència, la cohesió social i les oportunitats de vida al barri de La Salut.

Línies de treball i objectius del programa de Barris i comunitats: motors de transformació social

El programa Barris i Comunitats: motors de transformació social forma part de la Diputació de Barcelona i pretén millorar les condicions de vida de les persones del barri de La Salut a través de l'acció comunitària.

El barri de La Salut concentra des de fa anys i de forma persistent situacions de segregació urbana i social. És un barri, juntament amb d'altres municipis catalans on ha viscut canvis sociodemogràfics profunds en molt poc temps. Des de fa dècades aquests barris han estat objecte de plans i programes d’actuació que, tot i partir d’una voluntat integral, han incidit sobretot en la dimensió més física (des del punt de vista arquitectònic i urbanístic) amb importants millores en l’espai públic, la creació d’equipaments o la rehabilitació d’edificis, que han permès la millora i dignificació del seu entorn. 

Quins objectius persegueix?

1. Generació i divulgació de coneixement entorn dels projectes als barris.
2. Promoció d’accions de lluita contra la pobresa, l’exclusió i la vulnerabilitat social en els projectes als barris.
3. Apoderar el veïnat perquè tingui un paper actiu en el procés de transformació del barri, reforçant vincles de confiança i la cohesió, en els projectes als barris.
4. Fomentar la connexió i xarxa entre persones per millorar la seva situació personal i comunitària.
5. Millora de la convivència.

Si vols conèixer més o participar com a ciutadà en els projectes que s'estan duent a terme al barri de La Salut pots enviar un correu a: mediacio@badalona.cat

Per a més informació consultar el dossier complet.

A continuació podeu consultar un recull de les accions i projectes més destacats que s'han realitzat emmarcats en el programa de Barris i Comunitats.

Imatges relacionades

Fitxers relacionats