Twitter Facebook Instagram Youtube

Comerç i Consum

Servei de Comerç i Consum

Departament de Comerç

  Adreça: Pl Assemblea de Catalunya, 9-12

       Entresòl   Truca a 93 483 26 47    Correu a comerçbdn@badalona.cat

Departament de Consum

  Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12

       Entresòl


   Truca a 93 483 27 44    Correu a omic@badalona.cat

Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

  Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12

       Entresòl   Truca a 93 483 27 44   Correu a omic@badalona.cat


Comerç

El comerç és l’eix central de la vida ciutadana a Badalona i esdevé una font de riquesa importantíssima per al dinamisme social, cultural i econòmic de la nostra ciutat. El comerç i les relacions comercials són una activitat que contínuament s’ha de renovar i adaptar als temps: les noves tecnologies, els nous models de centres comercials, l’explosió demogràfica, la diversitat social, etc...,obliguen el comerç a sotmetre’s a constants transformacions per tal de garantir el seu desenvolupament futur.

El comerç és un dels pilars fonamentals en què es basa l’economia de la nostra ciutat, amb més de 5.000 comerços i el 23% de la població activa ocupada en el sector. A Badalona les associacions de comerciants tenen un paper molt important, que corresponen a diferents barris i zones de la ciutat. 

Consum

OMIC és l'acrònim per la qual es coneixen les Oficines Municipals d'Informació al Consumidor.

Una OMIC és un servei municipal d'atenció gratuïta adreçat als consumidors de Badalona, per donar assessorament o tramitar queixes, reclamacions o denúncies.

El servei funciona amb cita prèvia que es pot obtenir per telèfon al 934832744 o bé en línia a través de l'enllaç que hi ha en aquesta mateixa pàgina.

Notícies RSS

Veure'n més

Tràmits