Twitter Facebook Instagram Youtube

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) és un servei que l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, ofereix als ciutadans i ciutadanes per a acompanyar-los en el procés d’escolarització dels seus fills/es en centres finançats amb fons públics (públics i concertats) a Badalona.

L’OME atén consultes ciutadanes relatives a l’educació des de la llar d’infants fins als estudis postobligatoris; col·labora en els diferents processos de preinscripció i matrícula (escoles bressol, educació infantil, primària i ESO), rep les sol·licituds d’escolarització durant tot el curs i gestiona les assignacions de places escolars que fa la Comissió de garanties d’admissió amb rigor i transparència. També orienta i assessora els joves i les seves famílies.

Per facilitar-vos el procés de preinscripció escolar, tenim a la vostra disposició la bústia de correu electrònic ome@badalona.cat que us permet fer consultes relacionades amb aquest tema. També trobareu informació a la pàgina web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, planta baixa. Telèfon 93 483 29 97

Horari d’hivern: de dilluns a dijous de 8.30 a 13.30 h i dijous tarda de 16 a 18 h.

Horari d’estiu (1 de juny al 30 de setembre): de dilluns a dijous de 8.30 a 13.30 h.

L’atenció és només amb cita prèvia (trucant prèviament al telèfon de l'OME). Tancat el mes d'agost. 

Fitxers relacionats