Twitter Facebook Instagram Youtube

Recursos Humans

Destacats

Àrea de Recursos Humans


C/ Francesc Layret, 65-71

      2a i 3a pta. 93 483 26 00 personal@badalona.cat

Els recursos humans (RH) són el conjunt de treballadors i col·laboradors de l'Ajuntament, i el Departament s'encarrega de la selecció de treballadors, gestionar els seus sous, decidir si cal formació interna i planificació de la plantilla

La plantilla és el conjunt de persones que ocupen els llocs de treball d'un Ajuntament. En aquest apartat del Portal de Transparència podeu consultar les places que formen la plantilla de l’Ajuntament.

La relació de llocs de treball és l'instrument tècnic que permet ordenar el personal d'acord amb les necessitats dels serveis i estableix els requisits necessaris per a desenvolupar un determinat lloc de treball. Aquesta inclou tots els llocs de treball de funcionaris, laborals i eventuals. En el Portal de Transparència podeu consultar la RLT d’aquest any i dels anteriors.

Convocatòries de personal. En aquest apartat podeu consultar els requisits d’accés i les dades durant les quals es poden presentar les sol·licituds i quan es faran les proves per accedir-hi.

Resultat dels processos de selecció. Si voleu consultar en quin punt es troben els processos de selecció, en aquest apartat trobareu tota la informació relacionada.

Podeu ampliar la informació consultant el Portal de Transparència.

Notícies RSS

Veure'n més

Tràmits