Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, participa demà al Cercle d’Economia en una sessió del cicle “La immigració als països avançats: problema o solució”

18:00

A més de l’alcalde de Badalona, en l’acte hi participaran l’alcaldessa de Badia del Vallès i els alcaldes de Guissona i Manresa

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, participarà demà dimecres 14 de febrer, a les 18 hores, en una sessió del cicle “La immigració als països avançats: problema o solució” que organitza el Cercle d’Economia. Aquesta és la tercera sessió del cicle, que es dedicarà a debatre entorn de les estratègies municipals en la gestió de la immigració. A més de l’alcalde de Badalona, hi participaran també l’alcalde de Guissona, Jaume Ars; l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, moderats per Nacho Corredor, politòleg i soci del Cercle d'Economia.

L’acte tindrà lloc a la seu del Cercle d’Economia, al carrer Provença 298 de Barcelona, i per assistir-hi cap inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.