Twitter Facebook Instagram Youtube

Atenció als mitjans de comunicació, a les 13 hores, de l’alcalde de Badalona per actualitzar la informació en relació amb el desallotjament que es farà avui del número 118 del carrer d’Ausiàs Marc

13:00

Carrer d'Ausiàs Marc

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, farà avui dimecres 6 de març, a les 13.00 hores, una atenció als mitjans de comunicació per actualitzar l’última hora en relació amb el desallotjament que es farà avui de l’edifici número 118 del carrer d’Ausiàs Marc, al barri del Raval de Badalona.

El desallotjament es portarà a terme perquè durant la inspecció tècnica contractada per l’Ajuntament s’han detectat esquerdes importants en aquest immoble.

Les inspeccions van començar el passat 21 de febrer als immobles dels carrers del Canigó, d’Ausiàs Marc i de Llefià del barri del Raval arran que el passat 6 de febrer tingués lloc l’esfondrament de la finca número 9 del carrer del Canigó.

 Durant les darreres setmanes s’han hagut de desallotjar altres edificis davant l’aparició d’esquerdes. Es tracta de les finques número 5, 7 i 11 del carrer del Canigó i divendres passat, dia 1 de març, es va desallotjar el número 116 del carrer d’Ausiàs Marc.

 L’atenció als mitjans tindrà lloc al mateix carrer d’Ausiàs Marc.