Twitter Facebook Instagram Youtube

Servei especial de recollida d’escombraries i de neteja viària durant les festes de Nadal a Badalona

Imatge d'arxiu d'un vehicle de neteja viària i contenidors.
Imatge d'arxiu d'un vehicle de neteja viària i contenidors
Els dies 24 i 31 de desembre l’horari de recollida s’avança i es farà de 15 a 22 hores menys al barri del Centre on no hi haurà servei de recollida fins l’endemà

Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques l’Ajuntament de Badalona reforça i adapta els serveis de neteja viària i de recollida d’escombraries a les necessitats específiques d’aquestes dates.

El diumenge 24 de desembre (nit de Nadal) i el diumenge 31 de desembre (nit de Cap d’Any) l’horari de recollida de residus de resta a tota la ciutat, excepte al barri del Centre, es durà a terme de 15 a 22 hores.

 Contenidors de posar-i-treure del barri del Centre

Al barri del Centre la nit del 24 i la del 31 de desembre no hi haurà servei de recollida d'escombraries. El servei es farà el 25 de desembre i l’1 de gener al matí.

Les escombraries s’hauran de treure els dies 24 i 31 de desembre a partir de les 24 hores, en els punts habituals on es posen els contenidors.

Cavalcada de reis

Es reforçarà amb més equips de neteja el seguiment del recorregut de la cavalcada.

Recollida d'arbres de Nadal

A partir del 7 de gener es podran deixar els arbres de Nadal, sense ornaments, al costat dels contenidors. Es podran dipositar els mateixos dies i horaris que estan estipulats per a la recollida de voluminosos (la informació a cada bateria de contenidors).

Una Badalona neta, amb la col·laboració de tothom

L’Ajuntament de Badalona demana que es dipositi la brossa dins els contenidors i que es respectin els horaris establerts per treure la brossa. Es recorda també que és important que se separi correctament les fraccions i agraeix la col·laboració de tota la ciutadania per mantenir els carrers i places en bon estat de neteja.