Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Oficina de Turisme de Badalona promociona la ciutat durant la celebració del Torneig Internacional de tenis Audax Badalona Open

L’Oficina de Turisme de Badalona promociona la ciutat durant la celebració del Torneig Internacional de tenis Audax Badalona Open.

L’Ajuntament ha muntat un estand en les instal·lacions del Club Tennis Badalona per atendre als participants i els visitants mentre es celebra el torneig

El punt d’informació estarà obert al públic des d’aquest divendres a la tarda fins a la finalització del torneig

L’Ajuntament de Badalona aprofita la celebració aquest cap de setmana del prestigiós Torneig Internacional de tenis Audax Badalona Open per promocionar la ciutat entre els participants del campionat i els visitants que atregui l’esdeveniment esportiu. Per fer-ho, s’ha allotjat un estand de l’Oficina de Turisme municipal en les instal·lacions del Club Tennis Badalona que estarà obert des d’aquest divendres a les 17 hores, fins a la finalització del torneig el pròxim diumenge 24 a les 14 hores. També  s’ha lliurat un Welcome Pack amb material per a tots els participants en el torneig.

Amb la presència de l’Oficina de Turisme en el torneig, l’Ajuntament vol reforçar la marca Badalona, donar a conèixer els atractius de la ciutat i potenciar el turisme en el municipi. En aquest sentit, a més de proposar als assistents que aprofitin el temps d’estada a Badalona amb motiu del torneig per visitar diferents punts de la ciutat i gaudir de la gastronomia local, s’incidirà en la possibilitat de repetir visita pròximament amb motiu de l’inici de la temporada de platges i la celebració de grans esdeveniments com les Festes de Maig o la Magna Celebratio.

A la vegada, amb la instal·lació d’un estand de l'Oficina de Turisme en el marc del torneig, es vol mostrar el suport per part de l'Ajuntament al Club Tennis Badalona, organitzador del torneig. Aquesta complicitat es vol fer extensiva a totes les activitats esportives de repercussió turística organitzades pel teixit associatiu i privat de la ciutat, ja que permeten situar Badalona en el focus i epicentre de l'activitat esportiva en l’àmbit nacional i internacional.

La tinenta d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha destacat “la importància que la promoció turística de Badalona estigui present en totes les ocasions rellevants que atreguin visitants a la ciutat, com és el cas d’aquest torneig, per promocionar tots els atractius de Badalona i la seva programació de celebracions i activitats”.