Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció oficial a Marc Orts, guanyador del premi Goya 2024 al millor so per la pel·lícula “La sociedad de la nieve”

L’Ajuntament de Badalona ofereix una recepció oficial a Marc Orts, guanyador del premi Goya 2024 al millor so per la pel·lícula “La sociedad de la nieve”.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha entregat a l’homenatjat la Venus de Badalona, un símbol de reconeixement de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona ha ofert aquest divendres al matí una recepció oficial al tècnic de so badaloní Marc Orts, que aquest any ha guanyat el Goya al millor so per la pel·lícula La sociedad de la nieve, del director Juan Antonio Bayona. Durant la recepció l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha entregat a l’homenatjat la Venus de Badalona, un símbol de reconeixement de la ciutat. 

Aquest és el setè premi Goya que guanya Orts, qui ja va rebre el guardó per la seva feina amb El orfanato (2008); Buried (2011); The Impossible (2013); El Niño (2014); Un monstre em ve a veure (2017); i Tres (2022).

A més Marc Orts també ha guanyat set premis Gaudí al millor so pel seu treball a REC 2 l’any 2009; per The Impossible el 2013; per El Niño el 2014; per Anacleto: Agente secreto l’any 2016; per Un monstre em ve a veure el 2017; per Dolor y gloria el 2019; i per Tres l’any 2022.

En rebre el guardó, Marc Orts ha agraït a l’Ajuntament l’homenatge per la seva feina. “Em fa molta il·lusió rebre la Venus perquè no m’ho esperava i és molt especial ser una de les persones que rep aquest reconeixement per part de la ciutat”, ha explicat Orts.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat honorat i orgullós per poder atorgar en nom de la ciutat la Venus a un veí que excel·leix en la seva feina i porta el nom de Badalona arreu del món. “Una persona pot rebre un premi durant la seva carrera, però quan algú, com és el cas del Marc Orts, és reconegut de manera continuada per la seva tasca, és perquè darrere hi ha un treball i un esforç constant per fer les coses bé i donar sempre el millor d’un mateix”, ha destacat l’alcalde Garcia Albiol, qui s’ha mostrat convençut que aquest no serà el darrer reconeixement que rebrà Orts.