Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona, convidat al VI Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats a València

L’Ajuntament de Badalona, convidat al VI Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats a València.

Es presentarà al congrés el programa “No trenquis els meus somnis” dirigit a la prevenció de violències sexuals per a adolescents

El VI Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats (CICFEM) que es celebra els pròxims dies 1 i 2 de març de 2024 a València ha seleccionat l’Ajuntament de Badalona perquè exposi el programa “No trenquis els meus somnis”. El congrés està organitzat per l'Associació Universitària de Ciència, Feminisme i Masculinitats (AUCFEM) amb el suport de l'Institut de les Dones i la col·laboració de la Universitat de València. El congrés reuneix experts de diverses disciplines per oferir un espai de diàleg i investigació des d’una perspectiva de gènere, igualtat i superació de la violència.

El programa “No trenquis els meus somnis” està dirigit als i les joves de 3r i 4t d’ESO de Badalona i es troba dins de la campanya del Servei de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Badalona “Apropa’t, avancem cap a un futur de zero agressions”. La presentació, que tindrà lloc el dissabte 2 de març a les 9 del matí, anirà a càrrec del sergent de la Guàrdia Urbana Blas Ortuño i comptarà amb la presència de la Regidora de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia.

“No trenquis els meus somnis” és un programa de formacions de prevenció de les violències i agressions sexuals per a adolescents que desenvolupa l’Equip d’Acció Comunitària de la Guàrdia Urbana. Els seu sistema d’avaluació implica generar dades contrastades sobre l’impacte real d’aquestes formacions sobre els i les joves de la nostra ciutat. Els organitzadors del CICFEM han seleccionat aquest programa perquè “aporta una línia nova en la prevenció de les violències en adolescents; es sustenta en articles científics publicats en revistes d’impacte i obre una nova línia d’investigació i socialització preventiva que aportarà dades concretes” i, així mateix, es valora que és un treball de transversalitat entre les diferents àrees municipals.