Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona atorga la Venus de la ciutat a l’hospital Germans Trias, amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari

Xavier Garcia Albiol lliura la Venus de la ciutat a l'hospital Germans Trias.
Xavier Garcia Albiol lliura la Venus de la ciutat a l'hospital Germans Trias

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, va lliurar el màxim guardó de la ciutat als responsables de l’hospital en el transcurs d’un sopar al Palau Olímpic amb el qual es clausuraven els actes del 40è aniversari

L’Ajuntament de Badalona ha atorgat la Venus de la ciutat a l’hospital Germans Trias amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari. En el transcurs d’un sopar que es va celebrar ahir a la nit en el Palau Olímpic de Badalona, l’alcalde va lliurar el màxim guardó de Badalona al gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Nord de l’ICS, Jordi Ara.

L’acte, amb el qual es clausuraven els actes del 40è aniversari del centre hospitalari, va comptar amb l’assistència de mig miler de persones, la gran majoria d’elles professionals de l’hospital. També hi van assistir, com a convidats, diferents representants polítics i socials, així com autoritats de l’àmbit sanitari.

Durant l’acte, que va culminar amb pastís d’aniversari i la tradicional bufada d’espelmes, es van repassar moltes de les activitats que el centre ha organitzat en els darrers dotze mesos. A més, la celebració també va incloure animació, activitats i actuacions musicals, entre altres sorpreses.

L’alcalde va destacar la importància crucial de l’hospital Germans Trias en el territori i en la ciutat durant aquests 40 anys d’història i va valorar el seu destacat paper, no només en l’àmbit assistencial, sinó també en els camps de la investigació i la innovació.