Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana precinta un supermercat del barri d’Artigues que tenia punxada la llum

La Guàrdia Urbana de Badalona ha obert diligències i precintat aquest dimecres al matí un supermercat ubicat al carrer d’Alfons XIII, al barri d’Artigues..
La Guàrdia Urbana de Badalona ha obert diligències i precintat aquest dimecres al matí un supermercat ubicat al carrer d’Alfons XIII, al barri d’Artigues.
L’establiment no podrà reobrir fins que disposi d’una connexió elèctrica legal i segura

La Guàrdia Urbana de Badalona ha obert diligències i precintat aquest dimecres al matí un supermercat ubicat al carrer d’Alfons XIII, al barri d’Artigues. La inspecció de l’establiment ha constatat que la connexió elèctrica és irregular i s’ha procedit a la seva desconnexió.

Els propietaris han optat per traslladar a altres establiments tots els aliments refrigerats que hi havia a la botiga (carn, lactis, congelats, etc.) per evitar que es facin malbé. L’establiment no podrà reobrir fins que disposi d’una connexió elèctrica legal i segura.

Es dona la circumstància que aquest és el segon establiment de la mateixa cadena contra el qual ha hagut d’actuar la Guàrdia Urbana de Badalona per haver punxat el subministrament elèctric, després d’un primer cas a principis del mes de novembre. L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha destacat aquest fet i ha advertit que “funcionar amb la llum punxada no només és il·legal, sinó que suposa un perill”. “El Govern de Badalona no consentirà que s’actuï de manera delictiva, com està fent aquesta cadena de supermercats”, ha afegit.