Twitter Facebook Instagram Youtube

Els Reis d’Orient mantenen els seus plans d’arribar aquesta tarda en helicòpter a l’Estadi Municipal de Badalona i fer la cavalcada

Detall d'un dels elements de la Cavalcada.
Detall d'un dels elements de la Cavalcada
Si durant la cavalcada empitjoressin les condicions meteorològiques es retiraria algun dels elements del seguici, per seguretat

Tant l’arribada dels Reis d’Orient a Badalona com la cavalcada se celebraran avui amb els horaris i recorreguts previstos, malgrat la possibilitat que plogui. L’arribada dels Reis es farà amb normalitat a l’Estadi Municipal en helicòpter i la cavalcada començarà també puntualment. Si a llarg del recorregut empitjoressin les condicions climatològiques, algun dels elements de la cavalcada es retiraria per seguretat.

Els Reis d’Orient arribaran a les 16 hores a l’Estadi Municipal de Badalona (avinguda dels Vents, 7), on seran rebuts per l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, que, en representació de tots els badalonins i badalonines, donarà la benvinguda a Ses Majestat i els oferirà la clau de la ciutat perquè puguin entrar a totes les llars de Badalona durant aquella nit per poder lliurar els seus regals.

La Cavalcada s’iniciarà a les 18 hores a l’avinguda de Pius XII cantonada amb el carrer de Ramiro de Maeztu i l’encapçalarà un balcó mediterrani típic d’un carrer de Badalona que animarà a la mainada a encendre el fanalet i a cantar la típica cançó “Els Reis venen”. El final de la cavalcada serà al carrer de Sant Bru a les 20.45 hores, aproximadament. Els Reis vindran carregats de regals i caramels i faran el recorregut pels carrers de Badalona acompanyats dels seus patges reials i dels seus ajudants.