Twitter Facebook Instagram Youtube

Els casals municipals de gent gran de Badalona ofereixen cursos de com utilitzar els telèfons intel·ligents

Els casals municipals de gent gran de Badalona ofereixen cursos de com utilitzar els telèfons intel·ligents.
L’objectiu d’aquesta iniciativa és familiaritzar la gent gran amb les noves tecnologies per incrementar la seva autonomia i reduir la bretxa digital

El Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu de l’Àrea de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional de l’Ajuntament de Badalona ofereix la possibilitat als casals municipals de gent gran que no disposen d’aula d’informàtica de la Fundació “la Caixa” (els casals Antònia Boada, Bonavista, Canyadó, Pep Ventura, Raval ,Verge de la Salut, i el col·lectiu de dones grans del Grup de Dones del Congrés) de realitzar diversos cursos per saber utilitzar els telèfons intel·ligents (smart-phones). L’objectiu d’aquestes formacions és treballar per capacitar les persones grans en les noves tecnologies, incrementant la seva autonomia i reduint la bretxa digital.

Els cursos, que s’han iniciat aquesta mateixa setmana, tindran una durada inicial de tres mesos tot i que, a demanda de cada casal, es podran ampliar amb altres formacions tecnològiques fins a l’estiu del 2024.

Les persones usuàries dels casals municipals de gent gran de Badalona que vulguin participar en els cursos s’han d’adreçar a les juntes dels centres per poder-hi assistir.

Per a més informació es pot contactar amb el Departament de Gent Gran i Envelliment Actiu al telèfon 93.483 29 71.