Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona serà l’escenari el diumenge 14 d’abril de la III Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril

Presentació de la III Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril.
Presentació de la III Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril

Els beneficis recaptats es destinaran íntegrament a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona

El pròxim diumenge 14 d’abril, Badalona acollirà la III Cursa  Popular - Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril, un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la investigació mèdica. L’esdeveniment comptarà amb curses de 5 i 10 quilòmetres, una caminada popular i diverses curses infantils. Les proves començaran a partir de les 9.30 hores, a la plaça del President Tarradellas, davant del Palau Municipal d’Esports.

L’esdeveniment té un caràcter íntegrament solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (INc-UAB). Els diners recaptats es dedicaran a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina afectada per una dolència degenerativa ultra estranya anomenada paraplegia espàstica (SPG52), de la qual només hi ha 50 casos diagnosticats a tot el món. 

El preu de la inscripció és a partir de 10 euros amb xip groc en propietat per als adults i de 6 euros per als nens. La compra de la samarreta solidària de la cursa serà opcional a escollir en el moment de la inscripció per un preu de 7 euros. També s’ha habilitat un dorsal solidari per a aquelles persones que vulguin aportar íntegrament els diners a la causa.

Les inscripcions es poden fer a través del web de BS Events i presencialment a Muro Motoservei – Concessionari Oficial Yamaha a Badalona (carrer Llefià, 63). La recollida de dorsals, samarretes i la bossa del corredor es podrà fer al Centre Comercial Màgic els dies 12 d'abril (de 16 a 20 hores) i 13 d'abril (d’11 a 20 hores). Aquests objectes no es podran recollir en cap cas el mateix dia de la cursa.

La tercera edició de la Cursa Popular Mossos d’Esquadra Badalona per @laluchadeabril s’ha presentat aquest divendres al matí a l’Hotel Badalona Tower en un acte en què han participat entre altres,l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la comissària sotscap de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, Rosa Bosch; el cap de la comissaria de Badalona, l’intendent Alfons Sarrias; la vicerectora de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Assumpció Malgosa; i del pare de l’Abril, Jesús Merino.

Garcia Albiol ha manifestat la voluntat que la cursa es consolidi a Badalona per tot el què significa i perquè “és la culminació d’una sèrie de grans projectes d’aquesta iniciativa solidària”. L’alcalde ha destacat també “la millora del circuit, tècnic i senzill a la vegada, perquè les persones que siguin de fora de Badalona i participin a la cursa s’emportin també un bon records dels espais de la ciutat per on passa la carrera”.