Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra el Dia d’Andalusia aquest diumenge 25 de febrer

Badalona celebra el Dia d’Andalusia aquest diumenge 25 de febrer.

La plaça de la Vila acollirà l’acte institucional a les 18 hores i, posteriorment, el bailaor badaloní El Yiyo oferirà al teatre Margarida Xirgu el seu nou espectacle de flamenc Jubileo

Badalona celebrarà aquest diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalusia amb un acte institucional, que tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de la Vila, i amb l’actuació posterior del bailaor badaloní El Yiyo al teatre Margarida Xirgu. El Dia d’Andalusia es commemora el 28 de febrer per recordar el referèndum del 1980 que va atorgar plena autonomia a la comunitat andalusa.

L’actuació de El Yiyo començarà al les 19 hores al Teatre Margarida Xirgu, on representarà el seu nou espectacle Jubileo, en el qual convida el públic a unir-se en una celebració i una festa familiar. Acompanyen a El Yiyo, Carmen Amador i Joaquín ‘El Duende’ al cant, José ‘El Mosquito’ a la percussió i Ádam Pérez a la guitarra.

Amb només 25 anys, l’artista badaloní és ja un dels bailaors amb més projecció del panorama actual. El seu espectacle de flamenc en viu permetrà al públic experimentar plenament aquesta expressió artística popular.

L’entrada per l’espectacle és gratuïta, però l’aforament és limitat.

Per a més informació podeu trucar al telèfon: 93 483 28 22.