Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra el compromís amb la igualtat amb la lectura del Manifest del 8M Lliures i unides, signat amb la UGT, i una conferència sobre corresponsabilitat social

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol , i la secretària comarcal de la UGT del Barcelonès Nord, Reyes Solaz, el passat dia 14 de març en la signatura del Manifest 8M.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol , i la secretària comarcal de la UGT del Barcelonès Nord, Reyes Solaz, el passat dia 14 de març en la signatura del Manifest 8M

L’acte tindrà lloc aquest dijous 21 de març al Centre Cultural el Carme i finalitzarà amb la conferència, a càrrec d’Eva M. Gajardo

Aquest dijous 21 de març, a les 18.30 hores, en la sala polivalent, situada a la 4a planta del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78), tindrà lloc l’acte de Lectura del Manifest que han signat l’Ajuntament de Badalona i el sindicat UGT amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones.

El passat 14 de març, i en el marc dels actes relacionats amb l’efemèride del 8M, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la secretària comarcal de la UGT del Barcelonès Nord, Reyes Solaz, van signar un Manifest en el qual sindicat i Ajuntament refermaven el seu compromís de treballar per aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

La lectura del Manifest 8M “Lliures i unides” anirà a càrrec de la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia i de la secretaria comarcal UGT Barcelonès Nord, Reyes Solaz.

Posteriorment, tindrà lloc la conferència “La Corresponsabilitat Social”, a càrrec d’Eva M. Gajardo Rodríguez, secretària d’Igualtat i Formació de la Unió General de Treballadores i Treballadors de Catalunya (UGT). Eva M. Gajardo és agent en Igualtat certificat per la Universitat de Barcelona i Tècnica en Prevenció de Riscos Laborals i, entre altres responsabilitats, és membre del Consell de la Formació i Qualificació Professionals de Catalunya i del Consell de Relacions Laborals de Catalunya.