Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!” per promoure l’alimentació saludable dels infants

Badalona acull l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!” per promoure l’alimentació saludable dels infants.

La mostra s’ubica a la Fundació Ateneu de Sant Roc fins al 2 de febrer i al Centre Cívic La Salut del 5 al 19 de febrer

Badalona acull l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!”, una mostra interactiva adreçada a nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys que té la voluntat de promoure hàbits alimentaris saludables amb productes de proximitat i qualitat.

“Menja bé, tu hi guanyes!” pretén de manera didàctica donar rellevància a l’alimentació com a eina útil, en la qual els infants són els protagonistes principals. La mostra també incideix en la importància de l’activitat física, d’un bon descans i en mantenir uns bons hàbits higiènics amb l’objectiu de promoure un estil de vida més saludable.

L’exposició s’ubica a la Fundació Ateneu

Sant Roc (carrer de Càceres, 34-36) i al Centre Cívic La Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori, 180) durant les següents dates:

Fundació Ateneu Sant Roc

Fins al 2 de febrer de 2024. Exposició itinerant i interactiva dinamitzada pels professionals dels equips d'atenció primària (EAP) Sant Roc, El Gorg i  Llefià. Està previst que hi assisteixin 375 alumnes de 3r de primària procedents de 8 centres educatius. Els grups propis de la Fundació Ateneu Sant Roc (Centre obert infantil, Aula oberta, Llengua i cohesió, Centre obert joves, Espai familiar Elna, Formació de dones Laila) també faran ús de l'exposició per els seus projectes.

Centre Cívic La Salut

Del 5 al 19 de febrer de 2024.  Exposició itinerant i interactiva dinamitzada pels professionals de l’EAP Llefià i l’EAP Gran Sol. Està previst que hi assisteixis 175 alumnes de 3r de primària, procedents de 7 centres educatius