Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona activa el dispositiu Grèvol que reforça la vigilància policial als eixos comercials durant les festes de Nadal

Durant les festes de Nadal es reforça la coordinació i el patrullatge dels agents als principals eixos comercials de la ciutat.
Durant les festes de Nadal es reforça la coordinació i el patrullatge dels agents als principals eixos comercials de la ciutat
L’operatiu el porten a terme de manera coordinada agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de contribuir a la seguretat de comerciants i ciutadans als espais amb més afluència de persones

La Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra han activat el dispositiu Grèvol, un operatiu policial que reforça durant les festes de Nadal la coordinació i el patrullatge dels agents, posant especial atenció als principals eixos comercials de la ciutat, així com als espais i als actes on es congregui més afluència de persones. El dispositiu, que s’allargarà fins al 6 de gener, té l’objectiu de prevenir els fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania.

Enguany, com a novetat, la Guàrdia Urbana de Badalona incorpora al dispositiu Grèvol la unitat de dron que permet augmentar la vigilància en obtenir una visió aèria de les zones més concorregudes i oferir, davant qualsevol situació, suport als agents a peu de carrer, gràcies a l’equipament de visors d’imatges, sensors d’infrarojos i capacitat i rapidesa de desplaçament i de moviments.

La presentació del dispositiu Grèvol ha tingut lloc aquest divendres 22 de desembre al passeig de la Salut amb la presència del primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat, Juan Fernàndez; el regidor de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Juan Manuel Ruiz; i responsables i agents dels cossos de la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra.

El primer tinent d’alcaldia, Juan Fernandez, ha destacat que “aquest dispositiu permet augmentar la seguretat als entorns i als eixos comercials més transitats al torn de matí i, sobretot, en horari de tarda, on hi ha més afluència de vianants i compradors”. “A més de la prevenció dels furts i altres delictes, amb aquest reforç policial volem dissuadir els delinqüents i augmentar la sensació de seguretat entre la ciutadania i els comerciants, sabent que disposen d’una vigilància de proximitat”, ha conclòs el primer tinent d’alcalde.