Twitter Facebook Instagram Youtube

Avui, dilluns 15 de gener, s’obre el termini per presentar candidatures al premi Trencant Invisibilitats

Avui, dilluns 15 de gener, s’obre el termini per presentar candidatures al premi Trencant Invisibilitats.
El guardó reconeix la tasca que desenvolupen col·lectius i persones individuals en favor de l'equitat de gènere i el feminisme a la ciutat

El Consell Municipal de les de Dones de Badalona convoca una nova edició del premi Trencant Invisibilitats, un guardó que té l’objectiu de reconèixer la tasca que desenvolupen tant els col·lectius com persones individuals en favor de l’equitat de gènere i el feminisme a la ciutat. Per a la concessió d’aquest premi, que va ser creat l’any 2003, es valora especialment la trajectòria vital, social i professional de les candidates i la seva dedicació voluntària per posar fi als models patriarcals de la societat.

Els premis es concedeixen en dues categories: Trajectòria Individual i Projecte. A la categoria Trajectòria Individual les candidates han de ser dones que hagin desenvolupat part important de la seva vida, personal, professional o social a la ciutat de Badalona. La candidata ha d’haver tingut una trajectòria o alguna experiència de vida que sigui inspiradora com a exemple de transformació social amb relació als estereotips de gènere, ja sigui vinculats a l’orientació sexual, la identitat de gènere, la classe social, l’edat, la religió, l’origen nacional i/o ètnic o la diversitat funcional.

Pel que fa a la categoria Projecte, han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme al territori de Badalona i projectes que plantegin formes innovadores i efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere, ja sigui en l’àmbit educatiu, social, polític, cultural o econòmic.

Les candidatures interessades a optar al premi poden presentar la seva proposta des d’avui, dilluns 15 de gener, fins al dijous 1 de febrer, ambdós inclosos, enviant una sol·licitud al correu electrònic del Servei de Feminismes de l’Ajuntament de Badalona (feminisme@badalona.cat), o de manera presencial en el Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’edifici El Viver i el Centre de Recursos i Assessorament de les Dones (CRAD), ubicat a l’antic escorxador.

La proposta ha d’incloure una breu justificació de la candidatura, tal com s’estipula en el formulari d’inscripció. Podeu consultar totes les bases dels premis Trencant Invisibilitats i descarregar el formulari d’inscripció en el aquest enllaç.

La Comissió permanent del Consell Municipal de les Dones serà l'òrgan que actuarà com a jurat dels premis i que s'encarregarà d'escollir les propostes premiades. El lliurament dels premis es farà en un acte organitzat per l’Ajuntament de Badalona