Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest diumenge arrenca la programació de primavera a les ‘Jugatecambientals’ al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Activitat de la Jugatecambiental de Can Solei i de Ca l'Arnús (Fotografia AMB).
Activitat de la Jugatecambiental de Can Solei i de Ca l'Arnús (Fotografia AMB)

Durant tots els diumenges hi haurà activitats dirigides a famílies i apassionats de la natura urbana

Aquest proper diumenge 3 de març es posa en marxa a Badalona el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, amb una gran oferta d’activitats i tallers per aprendre i gaudir amb família. El cicle de primavera es desenvoluparà durant tots els diumenges fins el primer diumenge de juny. Les jugotecambientals a Badalona és una iniciativa impulsada per l’AMB i el Departament d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Badalona.

La programació de primavera també comença aquest cap de setmana a les diferents ‘Jugatecambientals’ dels parcs metropolitans amb una oferta lúdica i educativa d’activitats dirigides a famílies amb quitxalla i apassionats de la natura urbana. La programació de la temporada inclou propostes com espai de jou, tallers i itineraris guiats que permetran descobrir els valors dels parcs metropolitans,

La ‘Jugatecambiental’ és un espai on les famílies poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Les activitats de les dues ‘Jugatecambientals’ de Badalona es faran entre les 11.30 i les 13 hores.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a l’antic bar a tocar dels jocs infantils La del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font.

La programació d’activitats es pot consultar al web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar segons les condicions meteorològiques.