Twitter Facebook Instagram Youtube

Activitats per aquest diumenge, 18 de novembre, als parcs de Badalona

Activitats per aquest diumenge, 18 de novembre, als parcs de Badalona.

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric se celebrarà la 4a Festa del Parc amb activitats vinculades a la Jugatecambiental i una trobada d’entitats

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es farà el taller d’art Pintura a l’aire

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest proper diumenge, 18 de novembre, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric i al parc de Can Solei i Ca l’Arnús, d’11.30 a 13.30 hores, diverses activitats gratuïtes destinades a tots els públics. Recordem que per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric celebrarà, d’11.30 a 13.30 hores, la 4a Festa del parc amb diverses activitats vinculades a la ‘Jugatecambiental’ i relacionades amb la natura. També hi haurà una trobada d’entitats que oferiran nombrosos activitats com ara tallers de xapes, de menjadores d'ocells, de meteorologia, de papiroflèxia, de percussió... amb l’objectiu de posar en valor el parc com a espai de natura dins la ciutat.

La Festa del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric va néixer fa quatre anys com una iniciativa popular per tal de posar en valor el Torrent de la Font i el Turó de l’Enric com a espai verd de la ciutat i reivindicar-los com a parc urbà.

Aquestes són les activitats vinculades a la ‘Jugatecambiental’ que s’hi faran:

Passejada pel Turó de l’Enric: 300 milions d’anys d’història

Itinerari geològic per entendre l’evolució de la geologia de la zona i de Badalona durant últims 300 milions d’anys.

Empremtes de la natura

Taller de ceràmica per experimentar amb les textures i les formes de la natura del parc.

Construcció d’animals amb paper i cola

Taller d’art on es podran construir papallones, amfibis, ocells …

Taller de Dj

Aquestes són les entitats que hi participen:

Salvem el Turó de l'Enric i el Torrent de la Font, Els Verds de Badalona, Parc sí -Tanatori No, Aloc, Stop Mare Mortum, les AMPA de l’Institut Isaac Albéniz, de l’Escola Bufalà i de l’Escola Salvador Espriu, AV de Morera i de Bufalà, Conreu Sereny, Escola Bressol els Barrufets, Associació ECOMETTA, Salvem Ca l’Andal, L’hort de Can Barriga i Pugui Pugui.

Parc de Can Solei i Ca l’Arnús

També diumenge, 18 de novembre, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, hi haurà la ‘Jugatecambiental’ amb el taller d’art Pintura a l’aire i totes les activitats adreçades al públic familiar que es fan dins l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’.

El taller d’art Pintura a l’aire, que va a càrrec de l’Obrador de la Riera, consistirà en una acció pictòrica on, utilitzant els arbres com a suport i l’entorn com a motiu d’inspiració, es pintaran elements de la natura.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 14 de novembre de 2018