Twitter Facebook Instagram Youtube

Divendres, 12 d’octubre, se celebra la setzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona

Divendres, 12 d’octubre, se celebra la setzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona.

La competició és una prova de resistència que combina la natació, a la platja dels Pescadors, amb l’atletisme pel passeig Marítim i la Rambla

La platja dels Pescadors, el passeig de la Rambla i el passeig Marítim seran l’escenari aquest divendres, 12 d’octubre, a partir de les 9 hores, de la setzena edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, una competició organitzada pel Club Natació Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona que enguany, com a novetat, esdevindrà el primer Campionat de Catalunya per equips, i a més, s’inclou una prova open per apropar aquest esport a un nombre més gran de participants.

L’aquatló és un esport combinat i de resistència en el qual l’atleta realitza dues disciplines; la natació i l’atletisme. En la prova badalonina l’aquatló constarà de dos segments: un primer de natació de 1.000 metres en un circuit triangular a la platja dels Pescadors, i un segon de cursa a peu de 5 quilòmetres pel passeig Marítim i la Rambla. L’arribada estarà situada a la Rambla, davant de l’estàtua de Roca i Pi, on es farà el lliurament de trofeus.

Els horaris de les proves, amb la supervisió de la Federació Catalana de Triatló, és el següent:

    • 7.00 h – 9.30 h Recollida dorsals (Club Natació Badalona, carrer d’Eduard Maristany 5-7)

    • 8.00 h – 8.55 h Obertura boxes OPEN i ELIT

    • 09.00 h Inici Sortida Open.

    • 10.00 h Inici Sortida Campionat Catalunya d'Aquatló per equips.

    • 12.00 h Lliurament de premis.

Badalona, 9 d’octubre de 2018