Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona reconeix l’esforç i la trajectòria acadèmica de 19 alumnes de la ciutat que van superar el 9 a les PAU del curs passat

Badalona reconeix l’esforç i la trajectòria acadèmica de 19 alumnes de la ciutat que van superar el 9 a les PAU del curs passat.

Es tracta de 12 noies i 7 nois que van cursar el batxillerat a 10 centres de Badalona

El saló de plens de l’Ajuntament de Badalona ha estat l’escenari aquest dijous a la tarda d’un acte de reconeixement als 19 alumnes d’instituts de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Amb aquest homenatge s’ha volgut posar en relleu l’esforç i trajectòria acadèmica d’aquests alumnes i també les tasques de suport, acompanyament i orientació realitzades per les seves famílies i els professionals dels centres on han estudiat, imprescindibles per assolir els millors resultats possibles en l’àmbit acadèmic.

El grup d’estudiant homenatjat està format per 12 noies i 7 nois que van estudiar a 10 centres diferents situats a Badalona (Enric Borràs, Júlia Minguell, Badalona VII, La Llauna, Pompeu Fabra, Mare de Déu de l’Assumpció, Badalonès, Cultural, Maristes Champagnat i Garbí Pere Vergés).

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els graus vinculats a la tecnologia, la ciència i l’àmbit de la salut. Només una de les persones homenatjades cursarà una carrera d’humanitats, concretament el Doble grau en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades. Dels 19 estudiants, tots realitzaran els seus estudis a universitats catalanes excepte dos, que ho faran en centres situats a Londres i Manchester.

Durant l’acte de reconeixement, l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor i el 2n tinent d’alcaldia i regidor de l’Àrea d’Educació, Jordi Subirana han donat l’enhorabona als estudiants i els han obsequiat amb dues entrades per assistir a espectacles programats als teatres municipals de la ciutat.

L’alcalde Pastor ha destacat que “és la primera vegada que es fa un acte com aquest a Badalona. L'hem volgut portar a terme perquè creiem en l'esforç i el talent del nostre jovent i perquè hem de vetllar pels valors de futur i progrés que només l'educació ens pot donar com a societat”.

Badalona, 4 d’octubre de 2018