Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra la Diada Nacional de Catalunya aquest 11 de setembre amb la tradicional ofrena floral al monòlit de la Plana

Badalona celebra la Diada Nacional de Catalunya aquest 11 de setembre amb la tradicional ofrena floral al monòlit de la Plana.

En acabar l’acte institucional, la Diada Castellera reunirà els Castellers de Badalona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts

La plaça de la Plana de Badalona acollirà dimarts 11 de setembre l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monòlit i una actuació castellera com a activitats destacades.

L’acte institucional donarà inici a partir de les 10 del matí. Durant l’acte tindrà lloc la hissada de la senyera i tot seguit, al monòlit commemoratiu que hi ha a la plaça, els ciutadans i les ciutadanes; les entitats esportives, socials, i polítiques; així com representants de la corporació municipal de Badalona, faran l’ofrena floral, amb l’acompanyament musical de la Banda Simfònica de Badalona dirigida per Manel Barea i la col·laboració especial del cantaor Manuel Fernández Pachón.

L’acte institucional, que comptarà amb la presentació a càrrec del periodista badaloní, Miquel López, finalitzarà amb el Ball de l’Àliga, el cant d’Els Segadors i un pilar dels Castellers de Badalona.

En acabar l’acte institucional, tindrà lloc la tradicional jornada castellera amb els Castellers de Badalona, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts.

Badalona, 4 de setembre de 2018