Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí l’Hospital Germans Trias

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí l’Hospital Germans Trias.

L’alcalde s’ha reunit amb representants del centre sanitari i posteriorment ha visitat dependències del centre sanitari i l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol amb la voluntat de conèixer el centre d’una forma global. Pastor s’ha reunit prèviament amb representants d’aquest centre sanitari i després ha recorregut diverses àrees com la de neurociències o cardiologia i l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). El 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro, també ha participat en la visita a les instal·lacions.

Durant la visita l’alcalde ha estat acompanyat pel gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a l’àrea Metropolitana Nord, doctor Jordi Ara; de la directora de l’Hospital Germans Trias, Beatriu Bayés, de la directora de la Direcció d’Atenció Primària a la Metropolitana Nord, Núria Prat, i de la directora científica de Germans Trias, Júlia Garcia.

En acabar la visita, l’alcalde ha estat agraït per haver “tingut l’oportunitat de visitar les instal·lacions i de veure de primera mà com treballen els i les professionals de l’Hospital i l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. El seu talent i la seva dedicació fan que siguin un referent en salut i en investigació, no només a Espanya, sinó a nivell europeu”.

Badalona, 9 d’agost de 2018