Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull entre avui i demà la road show de la Fundació ONCE per apropar a joves amb discapacitat al món laboral

Badalona acull entre avui i demà la road show de la Fundació ONCE per apropar a joves amb discapacitat al món laboral.

L’oficina itinerant es pot visitar a la plaça de l’Alcalde Xifré avui divendres i demà dissabte

Avui divendres, 3 d’agost, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, i demà dissabte, dia 4, de 10 a 14 hores, es podrà visitat a la plaça de l’Alcalde Xifré, la road show de Inserta, l’entitat d’inclusió social de la Fundación ONCE, que té per objectiu ajudar a joves aturats de 16 a 29 anys, amb discapacitats iguals o superiors al 33%, a trobar feina.

Sota el lema “Aquesta oportunitat no passa tots els dies” aquesta oficina itinerant viatja per setanta-vuit localitats espanyoles, des de mitjan juliol a finals de setembre, amb la voluntat.

Aquesta iniciativa està integrada en el pla d’inclusió laboral de joves amb discapacitats del projecte “Activa tu talento” en el marc del POEJ (Programa Operativo de Empleo Juvenil, cofinançat pel Fons Social Europeu.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha visitat aquest matí la road show i ha manifestat el seu “total suport a iniciatives com aquesta de la Fundació ONCE i de la seva entitat d’inclusió laboral Inserta, sobretot quan les dades de l’Observatori sobre discapacitat i mercat de treball (ODISMET) indiquen que la taxa d’atur a Espanya del jovent amb discapacitat és del 60%, el que suposa 32 punts més que la dels joves sense discapacitat”. Segons Pastor “accions com aquestes faran que els i les joves amb discapacitats tinguin més facilitats per accedir al món laboral”.

Badalona, 3 d’agost de 2018