Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb representants dels Mossos d’Esquadra per tractar temes de seguretat i coordinació

L’alcalde de Badalona es reuneix amb representants dels Mossos d’Esquadra per tractar temes de seguretat i coordinació.

Álex Pastor i el regidor Jordi Subirana s’han trobat aquest matí amb la Comissària Cristina Manresa, Cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, i la Intendenta Lourdes Puigbarraca, Cap de la Comissaria de Badalona

Aquest dijous al matí l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, juntament amb el regidor Jordi Subirana, responsable del Servei de Seguretat, s’han reunit a la Casa de la Vila amb la Comissària Cristina Manresa, Cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, i la Intendenta Lourdes Puigbarraca, Cap de la Comissaria de Badalona. La trobada, la primera que el nou govern manté amb representants dels Mossos d’Esquadra, ha servit per posar en comú la diagnosi de la situació actual de Badalona en l’àmbit de la seguretat i plantejar les vies de comunicació i coordinació entre l’Ajuntament i el cos policial per tal de treballar conjuntament. En aquesta línia l’alcalde ha emplaçat convocar la propera Junta Local de Seguretat al mes de setembre.

L’alcalde ha traslladat a les representants dels Mossos d’Esquadra la voluntat del nou govern de reforçar la seguretat a Badalona i ampliar el nombre d’agents, tant de Mossos com de Guàrdia Urbana, als carrers de la ciutat per tal de donar resposta a les possibles situacions de conflicte.

Després de la reunió, Álex Pastor ha explicat que “juntament amb la neteja i el manteniment dels carrers, una de les prioritats d'aquest govern és reforçar la seguretat. Augmentarem la presència d'agents als barris, posant èmfasi a l'època estival, ja que augmenta la vida al carrer".

Badalona, 19 de juliol de 2018