Twitter Facebook Instagram Youtube

Álex Pastor López presenta el nou Govern municipal

Álex Pastor López presenta el nou Govern municipal.

La nova organització municipal compta amb tres tinences d’Alcaldia: Recursos Interns, Participació i Habitatge; Serveis a les Persones i Seguretat; i Govern i Territori

L’alcalde de Badalona gestiona l’Àrea de Salut, Gent Gran i Cooperació; l’Àrea d’Esports i Joventut i també Polítiques d’Igualtat

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor López, ha presentat aquest dilluns 25 de juny l’estructura del nou Govern municipal que s’organitzarà en tres tinences d’Alcaldia. Els regidors que se’n faran càrrec són Teresa González com a primera tinenta d’Alcaldia; Jordi Subirana com a segon tinent d’Alcaldia, i Rubén Guijarro, com a tercer tinent d’Alcaldia. Tots els responsables del Govern municipal també assumiran competències en els sis districtes de la ciutat.

Nou cartipàs municipal

Àlex Pastor López, alcalde i responsable de l’Àrea de Salut, Gent Gran i Cooperació; de l’Àrea d’Esports i Joventut, i també de Polítiques d’Igualtat.

Teresa González, primera tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge que comprèn l’Àrea d’Hisenda i Recursos Interns; l’Àrea de Recursos Humans; l’Àrea de Participació, i Polítiques d’Habitatge. També serà la responsable de l’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i Badalona Serveis Assistencials (BSA).

Jordi Subirana, segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat que comprèn l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme; l’Àrea de Cultura; l’Àrea d’Educació; l’Àrea de Serveis Socials; l’Àrea de Convivència i Mediació; i el Servei de Seguretat. També serà el responsable del Museu de Badalona, Rebasa, Patronat de la Música, Badalona Cultura i el Consorci Badalona Sud.

Rubén Guijarro, tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori que comprèn l’Àrea de Govern; l’Àrea d’Urbanisme; l’Àrea d’Espais Públics i Mobilitat; i l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat. També serà el responsable de Marina Badalona, Badalona Comunicació i Engestur.

Pel que fa als sis districtes de la ciutat, els regidors i la regidora responsables seran:

Districte 1. (Canyadó, Casagemes, Centre, Dalt de la Vila, Coll i Pujol, Manresà i Progrés). Jordi Subirana.

Districte 2. (Sant Crist de Can Cabanyes, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental). Teresa González.

Districte 3. (Montigalà Oriental, Canyet, Mas Ram, Bufalà, Bonavista, Pomar, Pomar de Dalt, Morera i Les Guixeres). Jordi Subirana.

Districte 4. (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià). Álex Pastor López.

Districte 5. (Gorg, La Mora, Congrés, Can Claris i Raval). Teresa González.

Districte 6. (Artigues, Sant Roc i El Remei). Rubén Guijarro.

L’alcalde de Badalona ha posat de relleu que “en termes de qualitat del servei públic, aquesta nova estructura organitzativa destaca per la preparació, tant professional com acadèmica, dels nous regidors i de la regidora”. Álex Pastor López ha destacat que “és un govern molt ben equilibrat i cohesionat, la qual cosa garantirà una major eficiència en la presa de decisions i en l'execució de les accions i programes a implementar”. “Som un govern d’acords i de diàleg, parlarem amb tothom i estem disposats a arribar a una bona entesa amb tots aquells que vulguin sumar en aquest projecte de progrés per a Badalona”, ha afegit.

Badalona, 25 de juny de 2018