Twitter Facebook Instagram Youtube

Centres d’Atenció Primària de Badalona acullen una exposició de dibuixos infantils creats a les biblioteques de la ciutat

Centres d’Atenció Primària de Badalona acullen una exposició de dibuixos infantils creats a les biblioteques de la ciutat.

Els dibuixos es van realitzar en els tallers de benestar emocional Biblioteca i Salut

Fins a finals del mes de juny es pot visitar una exposició de dibuixos infantils en els Centres d’Atenció Primària de Lloreda, Sant Roc, Apenins Montigalà, Gran Sol, Martí Julià i Morera-Pomar. Els dibuixos són fruit de l’activitat pictòrica i artística que les famílies van poder desenvolupar en els tallers de benestar emocional Biblioteca i Salut, realitzats durant maig a les sis biblioteques de la ciutat. Els dibuixos es poden visitar en l’horari de funcionament dels Centres d’Atenció Primària, habitualment de 8 a 20 hores.

Aquests tallers s’emmarquen dins el programa Badalona Cap a una Ciutat Saludable i tenen com objectiu promoure hàbits saludables entre les famílies participants per millorar la salut i el benestar entre la població i, específicament, entre la població infantil.

Badalona, 21 de juny de 2018