Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona tornarà a celebrar la Fira de la Solidaritat amb l’impuls del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació

Badalona tornarà a celebrar la Fira de la Solidaritat amb l’impuls del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació.

L’objectiu de l’esdeveniment és promoure la cultura de la pau i de la solidaritat entre persones i territoris

El Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Badalona, en sessió plenària, ha acordat que el proper mes d’octubre es reprengui la Fira de la Solidaritat. La Fira es celebrarà dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre al passeig de la Rambla de Badalona, entre el monument a Roca i Pi i el Racó d’en Gual.

Celebrada anteriorment l’any 2014, l’edició d’enguany tindrà com a lema “L’acollida i el trànsit de persones immigrants i refugiades” i els assistents podran gaudir de tallers infantils, xerrades, debats, exposicions, documentals i un espai lúdic amb música i degustacions. Entre aquestes activitats destaca l’exposició “Les raons de la cooperació” del Fons Català de Cooperació, una exposició que pretén crear reflexió i donar a conèixer com la cooperació local ha contribuït a la lluita contra la pobresa i les desigualtats, més enllà del municipi.

El regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, considera “molt positiu la iniciativa de reprendre aquesta activitat, que dona veu a un gran nombre d’entitats, associacions i organitzacions que treballen a Badalona en favor de la cooperació, la pau i la solidaritat”.

Badalona, 19 de juny de 2018