Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament expropia una finca a l’avinguda d’en Morralla i l'arranja provisionalment com aparcament per al veïnat

L’Ajuntament expropia una finca a l’avinguda d’en Morralla i l'arranja provisionalment com aparcament per al veïnat.

L’actuació s’ha dut a terme atenent la petició veïnal que pateix greus dificultats per poder aparcar els vehicles al barri

Després d’un llarg procés d’expropiació, iniciat a instància de la propietat, l’Ajuntament de Badalona ha condicionat la finca situada a l’avinguda d’en Morralla, al barri de Bonavista, com aparcament per als habitants de la zona. L’actuació es fa de forma provisional mentre no es determini l’ús concret del terreny a petició dels veïns i les veïnes que tenen moltes dificultats a l’hora d’aparcar els seus vehicles.

Feia temps que el veïnatge demanaven que, mentre no es decidís l’ús definitiu de la finca, l’Ajuntament la condicionés com aparcament. Recordem que els veïns i veïnes que viuen al barri tenen grans dificultat d’estacionament per la proximitat del polígon industrial Bonavista i de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

La finca expropiada, classificada urbanísticament com a sòl urbà, es troba en una de les vessants del Turó d’en Folc, al nord del centre urbà de la ciutat, per sobre de l’autopista B-20.

Badalona, 19 de juny de 2018