Twitter Facebook Instagram Youtube

La consellera de Justícia visita Badalona i anuncia la inversió immediata de 2,5 milions d’euros en la millora de les instal·lacions a la ciutat

La consellera de Justícia visita Badalona i anuncia la inversió immediata de 2,5 milions d’euros en la millora de les instal·lacions a la ciutat.

L’alcaldessa de Badalona ha mostrat la seva satisfacció pel compromís de modernització dels jutjats del carrer d’en Prim

La consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, ha visitat aquest migdia l’Ajuntament de Badalona on, després de signar al llibre d’honor de la ciutat, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i amb el 1r tinent d’Alcaldia, Oriol Lladó. Posteriorment ha visitat les dependències judicials del carrer Francesc Layret on ha anunciat una inversió de 2,5 milions d’euros en la modernització de l’edifici dels jutjats del carrer d’en Prim, així com la consolidació d’un segon jutjat de Família, en el Jutjat de Primera Instància núm, 8 ubicat a Francesc Layret.

Les obres dels jutjats del carrer d’en Prim tenen un calendari previst de 21 mesos, atès que no s’aturarà l’activitat, i s’han projectat nous espais diàfans, sense envans, per guanyar espais i lluminositat. La redistribució inclou nous vestuaris, sales d’entrevistes per a una millor atenció a les víctimes, així com la impermeabilització de les teulades, la renovació dels sistemes elèctrics i l’eliminació de barreres arquitectòniques, entre altres.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, s’ha mostrat molt satisfeta que “s’hagin fet realitat els compromisos que vam acordar amb el Departament de Justícia per poder millorar notablement les instal·lacions a la ciutat que milloraran la quotidianitat dels milers d’usuaris i usuàries i dels treballadors i treballadores de la Justícia”.

Badalona, 18 de juny de 2018