Twitter Facebook Instagram Youtube

El divendres 6 de juliol comencen les Nits d’Estiu del Museu de Badalona

El divendres 6 de juliol comencen les Nits d’Estiu del Museu de Badalona.

Les entrades, al preu de 15 euros, es podran adquirir a partir de demà dimarts, 19 de juny, al Museu

El divendres 6 de juliol començarà una nova edició de les Nits d’Estiu del Museu. Es tracta d’una proposta lúdica i cultural que es portarà a terme els divendres 6, 13 i 20 de juliol, a partir de les 21 hores, a la fàbrica de l’Anís del Mono (carrer d’Eduard Maristany, 115).

El preu de les entrades és de 15 euros (Amics del Museu 12 €) i es posaran a la venda a partir de demà dimarts, 19 de juny, a les 10 hores, a la recepció del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1). L’horari per adquirir les entrades és el següent:

    • De dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

    • Diumenges de 10 a 14 hores.

Recordem que no es podran adquirir més de quatre entrades per persona ja que es tracta d’una proposta de petit format.

La proposta estiuenca del Museu tindrà com a escenari la fàbrica de l’Anís del Mono, un enclavament únic que transportarà al públic a l’època de la Badalona industrial.

Una experiència per viure-la amb els cinc sentits: la fresca de la marinada donarà la idea del mar; la maquinària de la sala de destil·lació i els detalls florals del mobiliari modernista enlluernarà els ulls; les aromes de les plantes que s’utilitzen diàriament per elaborar l’essència impregnaran a tothom amb els seus perfums; els acords musicals seran un regal per a la oïda; i el tast d’alguns productes deixarà un magnífic regust al paladar.

Enguany el programa de les Nits està format per tres sessions, que començaran a les 21 hores, amb una visita guiada als racons més emblemàtics d’aquesta joia del modernisme industrial. A continuació, al pati de la fàbrica, es podrà gaudir dels tres concert d’estil diferent:

Divendres 6 de juliol

NÉVOA

L'encertada combinació de la veu prodigiosa i plena de matisos de Névoa amb la guitarra virtuosa de Vicenç Solsona, omplirà de sonoritat la nit badalonina amb un repertori integrat per fados, boleros i bossa nova, entre altres gèneres. Deixeu-vos embolcallar per aquesta carícia sonora!

Divendres 13 de juliol

MARTÍ SERRA STANDARDS QUARTET

El saxofonista badaloní Martí Serra s'acompanya de tres joves talents de l'extraordinària nova fornada de jazzmen catalans, per oferir-nos un repertori d'estàndards de jazz i versions d'alguns músics llegendaris d'aquest estil. 

Divendres 20 de juliol

MUCHACHO Y LOS SOBRINOS

La rumba s'estrena a l'Anís del Mono de la mà d'aquesta formació barcelonina. Una proposta vital que aposta per una rumba catalana pura i autèntica, que defuig la barreja amb altres estils.

Les entrades tenen un preu de 15 € (Amics del Museu 12 €) i no es podran adquirir més de 4 entrades per persona ja que es tracta d’una proposta de petit format. Estaran a la venda a la Recepció del Museu de Badalona

Badalona, 18 de juny de 2018