Twitter Facebook Instagram Youtube

“5 quilòmetres de platja, 7 línies d’autobús” és el lema de la nova campanya per animar a l’ús del transport públic aquest estiu

“5 quilòmetres de platja, 7 línies d’autobús” és el lema de la nova campanya per animar a l’ús del transport públic aquest estiu.

L’Ajuntament de Badalona, Tusgsal i l’Àrea Metropolitana de Barcelona llencen aquesta campanya per informar de les línies d’autobús que acosten la ciutadania a les platges badalonines

“5 quilòmetres de platja, 7 línies d’autobús”. Aquesta és la idea central de la campanya informativa per a fomentar l’ús del transport públic a l’hora d’anar a la platja i a la façana marítima de Badalona que posa en marxa l’Ajuntament de Badalona, Tusgsal i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La campanya, amb informació de les línies d’autobús que cobreixen aquest servei i les seves freqüències de pas, dona resposta a la petició realitzada des del Consell de la Mobilitat i el Transport Públic. Aquest Consell és l’òrgan de participació ciutadana en qüestions relatives a la mobilitat.

Un total de 7 línies d’autobús, combinades amb la resta de la xarxa de transport públic (metro, tren i tramvia) permeten acostar la ciutadania a pocs metres de les platges badalonines. En aquest sentit es remarca que les línies B4 i B29 mantenen les seves freqüències de pas durant l’estiu. A més, la línia B6 aquest estiu ja circula cada dia de la setmana, la línia B7 uneix els barris de Pomar i la Morera amb el front marítim, les platges i té parada al carrer d’Eduard Maristany, al cantó mar de l’estació de rodalies.

El regidor d’Espais Públics i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Francesc Duran, ha manifestat que “aquest govern municipal ha apostat pel transport públic, i les millores a les línies d’autobusos, així com l’increment de les seves freqüències de pas, fan més senzill que mai que la ciutadania faci ús de l’autobús per anar còmodament a gaudir de les platges de Badalona”. Francesc Duran ha afegit que “precisament durant aquests dies hem recuperat per als vianants i l’ús de la ciutadania l’últim tram del passeig Marítim que encara ocupaven els vehicles”.

Badalona, 15 de juny de 2018