Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona obre un expedient informatiu a l’empresa de serveis Talher SA, gestora del Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès

L’Ajuntament de Badalona obre un expedient informatiu a l’empresa de serveis Talher SA, gestora del Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès.

La causa ha estat un incident greu que va afectar a dues persones voluntàries que col·laboren amb el centre

El passat diumenge 3 de juny es va produir en el Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC), ubicat a Badalona, un incident greu que va afectar a dues persones que realitzaven la seva activitat com a voluntàries.

En tenir coneixement dels fets, l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva va contactar amb les persones afectades i els seus familiars per interessar-se pel seu estat de salut, comprovant que ja havien estat donades d’alta.

Segons el cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot “aquest incident fou conseqüència, amb molta probabilitat, d’una sèrie de greus errors en la gestió dels animals per part del centre”. Per aquest motiu, el mateix dilluns, Ribot, va demanar a la direcció del Consell Comarcal ser informats dels fets i que s’impulsés una comissió d’investigació, indicant l’interès de l’Ajuntament de Badalona en formar-ne part.

D’acord amb els criteris dels tècnics municipals, l’Ajuntament de Badalona incoarà expedient informatiu a l’empresa gestora del CCAAC, Talher SA, per si es poden desprendre irregularitats i incompliments normatius en el desenvolupament d’aquests fets.

El CCAAC del Barcelonès és titularitat del Consell Comarcal del Barcelonès i està gestionat per l’empresa de serveis Talher SA que desenvolupa la competència de gestió per als municipis de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

Badalona, 14 de juny de 2018