Twitter Facebook Instagram Youtube

Més de 2.500 persones participaran en la 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona

Més de 2.500 persones participaran en la 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona.

La Cursa del Dimoni, que se celebra aquest diumenge, 27 de maig, disposa de tres circuits –mini, mitjà i gran- i la modalitat de cursa inclusiva per a persones amb dificultats de mobilitat

La recollida dels dorsals i xip es farà demà dissabte 26 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver

La 39a Cursa Popular Ciutat de Badalona –Cursa del Dimoni- que se celebra aquest diumenge 27 de maig comptarà amb 2.523 participants que han formalitzat la seva inscripció. Com a novetat d’enguany, les persones amb dificultats de mobilitat poden participar en qualsevol dels tres circuits habilitats, tenint en compte la distància que millor s’adapti a les seves necessitats. A més, el circuit és més planer que en les edicions precedents.

La cursa, organitzada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, manté el format dels darrers anys, amb un circuit mini d’una distància d’1,7 kilòmetres, un circuit mitjà de 5 quilòmetres i el circuit gran amb una distància de 10 quilòmetres, que discorre per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla.

En l’edició d’enguany s’ha variat el disseny del recorregut per fer-lo més planer, i s’ha ajustat la distància de la cursa mitjana a 5 quilòmetres, obrint-la també a la participació dels adults.

Els circuits i dorsals estan identificats amb colors, els horaris de sortida de les curses són:

  - a les 9.15 hores sortiran les persones inscrites al circuit de 10 quilòmetres (color vermell),

  - a les 9.30 hores es donarà la sortida del circuit de 5 quilòmetres (color blau)

  - Tots dos recorreguts coincideixen en el seu traçat fins a arribar a l’alçada de la Piscina Municipal Mireia Belmonte, una vegada superada, els corredors de la cursa de 5 quilòmetres hauran de desviar-se pel pas soterrani de l’avinguda d’en Martí Pujol, mentre que els corredors de la cursa gran continuaran pel passeig Marítim. Aquesta zona de desviament estarà senyalitzada amb indicacions segons el color de cada cursa.

  Aquestes curses tindran diversos punts de control, que permetran registrar els temps de pas parcials dels corredors mitjançant xips de control.

  - La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.

Recollida de dorsals i xips

La recollida dels dorsals i xips es farà aquest dissabte 26 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Excepcionalment es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.15 a 9.15 hores, i de 10.30 a 11.30 hores, a la zona de sortida. Caldrà presentar el resguard amb el número d’inscripció.

Serveis per als corredors

La cursa organitzada per l’Ajuntament de Badalona, compta amb un servei de guardaroba i aquells corredors que vulguin podran gaudir d’un servei de massatge gràcies a la col·laboració del Centre Mèdic Torregrosa.

Així mateix, la cursa compta amb la col·laboració de diferents entitats:

  - Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona en el control de sortides i arribades, entrega d’aigües, entre altres.

  - Penya Fondista de Badalona en el control de pas i avituallaments

  - Centre Excursionista de Badalona en el guarda-roba i zona de serveis al passeig Marítim

Badalona, 25 de maig de 2018