Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre Cívic Can Cabanyes acull aquest dissabte la Festa Indiana de Badalona

El Centre Cívic Can Cabanyes acull aquest dissabte la Festa Indiana de Badalona.

En el marc de la celebració divendres, a partir de les 18 hores tindrà lloc la Festa Cubana a la plaça de Cuba

Badalona torna a celebrar aquest dissabte 26 de maig la Festa Indiana, una trobada per posar en valor el passat indià d’algunes masies de la ciutat. La festa, que tindrà lloc a partir de les 10 hores al Centre Cívic de Can Cabanyes (rambla de Sant Joan, 59-77) s’estendrà durant tota la jornada i inclourà diverses activitats i un sopar popular.

La celebració de dissabte s’iniciarà amb el 2n Torneig infantil d’escacs Ciutat de Badalona que es jugarà de 10 a 12.30 hores. A partir de les 11, i fins a les 14 hores, hi haurà un espai de jocs i tallers infantils amb inflables. Posteriorment, a les 17 hores, començaran les diferents actuacions de música i dansa a càrrec de diferents associacions i corals.

Un cop acabades les actuacions, a les 20 hores, hi haurà el sopar popular amb degustació de tripa i cigrons, un sopar solidari. Després, a partir de les 21 hores, les persones que estiguin interessades podran seguir en directe la final de la Champions League de futbol, que enfrontarà al Real Madrid i al Liverpool.

Abans dels actes de dissabte, dins del marc de la Festa Indiana, demà a partir de les 18 hores la plaça de Cuba de Sant Crist de Can Cabanyes serà escenari de la Festa Cubana, una activitat que compta amb la col·laboració del Casal de Cuba de Badalona.

Badalona, 24 de maig de 2018