Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona tornarà a fer un recompte de les persones sense sostre

Badalona tornarà a fer un recompte de les persones sense sostre.

L’acció està impulsada per la Taula Sense Llar amb la implicació de les entitats badalonines que treballen amb persones vulnerables i l’Ajuntament de Badalona

El recompte 2018 tindrà lloc la nit del 16 al 17 de maig, coincidint amb altres municipis

La Taula Sense Llar de Badalona impulsa un nou recompte de persones sense sostre a la ciutat per dimensionar les persones que dormen als carrers de la ciutat. El recompte tindrà lloc la nit del 16 al 17 de maig i es fa coincidir amb altres municipis com Sant Adrià de Besòs i Barcelona. Des de la Taula s’han obert diversos canals per a la inscripció de voluntaris.

Web Taula Sense Llar http://www.taulasensellarbadalona.cat

Formulari d’inscripció http://www.taulasensellarbadalona.cat/formulari-dinscripcio-per-als-voluntaris-recompte-de-persones-sense-sostre-2018/

La Taula Sense Llar de Badalona, integrada per la Fundació Llegat Roca i Pi, Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Acollida i Esperança, Creu Roja del Barcelonès Nord, la Fundació Mambré i la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona, impulsa aquest recompte quantitatiu que té el precedent del realitzat l’any 2016 a la ciutat. El recompte és un mètode que ha estat validat arreu del món com a efectiu a l’hora de dimensionar el fenomen de les persones sense sostre que dormen una nit al carrer. És, també, una oportunitat fonamental de sensibilització cap a la ciutadania aspecte amb el qual col·labora la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) i FAMPAS.

Les xifres i dades que s’obtenen al recompte serveixen per analitzar la situació i la tendència de les persones sense llar a la ciutat i també per a dissenyar les polítiques d’atenció de manera molt més acurada. A més, esdevenen una eina bàsica en les actuacions dirigides a tractar el sensellarisme al municipi.

El centre d’operacions del recompte, aquest 2018, tornarà a estar instal·lat a la Masia de Can Banús de la Fundació Acollida i Esperança (carrer de Muntaner s/n) i el recompte es farà de les 0 a les 2 hores de la matinada.

Contacte Recompte Badalona 2018

Rosa Maria Sánchez Martin, Creu Roja del Barcelonès Nord

93 464 06 09 | rosamaria.sanchez@creuroja.org

Natalia Touzón Barco, Fundació Acollida i Esperança

687 46 99 46 | 93 465 82 86 | comunicacio@acollida.org

Badalona, 9 de maig de 2018