Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest diumenge, 6 de maig, taller de disfresses relacionat amb les aus migratòries al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

Aquest diumenge, 6 de maig, taller de disfresses relacionat amb les aus migratòries al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona.

També es farà un taller que servirà de tast de la propera Festa del Dibuix

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acull aquest diumenge, 6 de maig, de les 11.30 a les 13.30 hores, un taller de disfresses amb materials naturals (com corda de cànem, bambú i clips) relacionat amb les aus migratòries Durant la jornada també es farà un taller d’expressió artística com a tast de la Festa del Dibuix que es celebrarà diumenge 20 de maig.

El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental a les 11.30 hores. Excepcionalment, amb motiu de la Festa del Badiu, l’espai a la zona de la glorieta serà compartit amb un contacontes.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i que no cal inscripció prèvia.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra) i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Badalona, 3 de maig de 2018