Twitter Facebook Instagram Youtube

Demà dijous, 26 d’abril, a les 10 hores, comença la 7a Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut!

Demà dijous, 26 d’abril, a les 10 hores, comença la 7a Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut!.

Més de 500 persones s’han inscrit en aquesta passejada que sortirà del pont del Petroli per acabar al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Badalona celebra, un any més, una nova edició de la Caminada Popular Badalona Running – Fem Salut! que té com objectiu fomentar la pràctica de l’activitat física regular, especialment entre aquelles persones que no hi estan habituades. La caminada es farà demà dijous, 26 d’abril, i començarà a les 10 hores, al pont del Petroli, i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

Tots els assistents participants, que s’han inscrit mitjançant els centres d’atenció primària, podran escollir entre tres circuits amb tres nivells diferenciats: un circuit de 2,5 quilòmetres per a persones no habituades a fer activitat física, un altre de 5 quilòmetres a ritme lent per a persones no habituades a moure’s o un darrer de 5 quilòmetres a ritme ràpid per a persones que acostumen a caminar.

Organitzada per l’Ajuntament de Badalona, conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials, l’Institut Català de la Salut i l’associació Badalona Running i amb la col·laboració de l’Escola Joan Maragall, l’activitat forma part de les que s’han desenvolupat aquest abril en el marc del Mes de la Vida Activa que s’emmarca dins del programa “Badalona Cap a una Ciutat Saludable”. Durant aquest mes s’ha promocionat la pràctica de diferents activitats esportives als barris, com són el taitxí o la marxa nòrdica, mitjançant sessions als centres d’atenció primària.

Tal com ressalta el regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot, “l’activitat física s’hauria d’incloure en la rutina diària com a eina de promoció de la salut i prevenció ja que, entre d’altres beneficis, millora la qualitat física, augmenta l’esperança i la qualitat de vida, afavoreix les relacions socials, millora la memòria i fomenta valors positius”

Badalona, 25 d’abril de 2018