Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona participa en la cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa amb l’activitat Tothom Balla

Badalona participa en la cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa amb l’activitat Tothom Balla.

Aquest dissabte es farà un assaig amb totes les persones que hi vulguin participar al Centre Cultural l’Escorxador

Aquest dissabte, 10 de març, de 10 a 12 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3 es farà l’assaig previ per preparar la coreografia que servirà de cloenda de la Quinzena metropolitana de dansa que es celebra a diverses ciutats metropolitanes (Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Sant Coloma de Gramenet) des del passat dijous 1 de març. L’assaig es farà just abans de l’espectacle Origami de la companyia Furinkaï.

L'activitat s’emmarca dins del projecte “Tothom Balla” de la Quinzena metropolitana de dansa, una proposta participativa adreçada a tothom que vulgui ballar.

Recordem que aquesta coreografia la faran, a les 12 hores, de manera simultània, a totes les ciutats participants en la Quinzena dissabte, 17 de març. A Badalona l’activitat es farà al Centre Cultural l’Escorxador-Nau3.

En aquesta activitat s’hi pot inscriure qualsevol persona que tingui ganes de participar-hi ja que és una coreografia pensada per a tothom. Per a més informació www.dansametropolitana.cat.

Durant la Quinzena metropolitana, que se celebra fins diumenge 18 de març, es poden veure a diferent escenaris i indrets metropolitans més d’un centenar d’actuacions de diversos estils de dansa.

Badalona, 7 de març de 2018