Twitter Facebook Instagram Youtube

El Conservatori de Música de Badalona modernitza el seu web per difondre millor la seva activitat

El Conservatori de Música de Badalona modernitza el seu web per difondre millor la seva activitat.

El nou espai incorpora el Catàleg de la Biblioteca del Conservatori amb més de 8.000 peces que es posa a disposició de la comunitat educativa

El Conservatori Professional de Música de Badalona ha fet una renovació integral de la seva pàgina web (http://www.conservatoribdn.cat/ ) que, a banda d’una nova imatge més moderna i actual, ofereix tota la informació del centre i les seves activitats i, a més, transmet l’esperit singular d’aquest espai.

El Conservatori ha plantejat el disseny del nou web com a una eina que serveixi per informar de la intensa activitat del centre, tant en l’espai acadèmic com en l’àmbit social i ciutadà, i així contribuir a l’educació, la difusió i la dinamització musical, tot promovent la formació artística dels badalonins, i ajudant a la projecció de la ciutat de Badalona.

Un dels apartats més destacats del web és l’agenda on es troben els projectes i els concerts que generen el conjunt de l’alumnat i el professorat del Conservatori. D’altra banda el nou web incorpora el catàleg de la Biblioteca del Conservatori de Badalona. Es tracta de més de 8000 documents que inclou monografies, material audiovisual i música impresa i que està a disposició de la comunitat educativa. Cal destacar la seva àmplia col·lecció de partitures per a orquestra jove, així com l’ampli ventall d’obres pels diferents instruments que es podran consultar en aquesta secció Catàlegs.

A “Una mirada a l’actualitat musical”, qui navegui pel nou espai web del Conservatori podrà trobar informació sobre novetats del panorama musical, ja sigui discogràfic, concertístic, formatiu, etc.

A l’apartat “Enllaços” es recopilen algunes de les adreces webs més interessants per a la formació de l’alumnat. Finalment, al “Calaix audiovisual” s’inclouen enllaços a vídeos i llistes de reproducció que constituiran una valuosa guia tant d’estils musical com de diferents tradicions interpretatives.

Badalona, 20 de febrer de 2018